Skip Navigation Links

Ris og ros

Har du ris eller ros, er du velkommen til at sende en mail til risogros@fjordfestival.dk

Ris og ros som modtages på mail vil blive overført til denne side.

2008

Hanne: TAK for en fed fest!! Det var super hyggeligt.

---

Rikke: Også herfra skal der lyde en STOR TAK for en rigtig god festival i går. Fedt, når folk som Jer knokler for at skabe SÅ god en oplevelse for os andre!

---

Astrid: Fed fest igår:-)

---

Jens: Tak fordi I lavede så god en Fjordfestival

---

Karsten: Tak for sidst! Kanonfest!

---

Charlotte: Det var alletiders aften - suveræn musik! Jeg er klart med igen næste år, hvis I har behov for det. At søndag så nærmest ikke eksisterede er så en anden snak...

---

Rune B: Stærkt gået!

Sidste år, efter jeg var kommet mig over de værste tømmermænd og havde fået vasket lugten af vanilie af (hvilket skal siges kan sidde i huden længe) gik jeg rundt og var lidt selvfed. Ja! over at have deltaget i en fest uden sidestykke. Jeg troede virkelig ikke det kunne gøres bedre.....

Men ak! jeg må æde de tanker igen.

For i år...... igen efter seriøse tømmermænd og vanilie "duft" et par døgn. Kan jeg tænke tilbage på en lørdag der vil gå i huskebogen.

Den musik, stemning og gode fest I banker ned er virkelig i topklasse.

Stor tak! og mange hilsner.

---

Laila: Tak for en kanon fest, det er det bedste tiltag i Hobro i nyere tid! Håber I arrangører osse har kunnet nyde det?.. Jeg er ihvertfald dybt taknemmelig over at Hobro har ildsjæle som Jer.. Der kan se muligheder frem for begrænsninger. TAK!

2004

Tak for en fed festival! Og også tak til dig (Jakob M. red) + de andre medarbejdere for at tage så godt imod musikerne. Vi er glade for, at I er tilfredse med Ford T's optræden!

Ha' det godt!

Med venlig hilsen Ford T /Kasper Westeraa.

---

Fjordfestivalen er tilbage!!

Med en ny og revitaliseret komite som rygrad satte Fjordfestivalen den 9. oktober 2004 nye standarder for festivaloplevelser - og hurra for det!!

Holdet bag festivalen har udvist et stort forsyn ved at rykke til nye omgivelser, der i hele sin udformning og fremtræden på udsøgt vis komplimenterer og understøtter selve festivalens sjæl. Det røde pakhus er kort sagt et scoop.

De nye rammer kombineret med talentfulde bands, et stadigt levende publikum – dog måske lidt mere gråsprængt – udmøntede sig i en eftermiddag/aften, der må siges at sætte en ny milepæl i Fjordfestivalens historie.

Jeg er derfor ikke i tvivl om, at jeg har dækning for at sige - ikke mindst for de medlemmer af Foreningen til Fjordfestivalens Bevarelse (FFB), der har sit daglige virke herovre på øen – at det at drage mod Hobro med Fjordfestivalen som mål, er som en moderne pilgrimsrejse, hvor musikken er gud og det røde pakhus’ hellige haller, er de tro disciples nye mekka.

Og helt som traditionen byder, blev der da også denne gang ofret flere års leverfunktion for sagen, hvilket vel bl.a. kan tilskrives, at den navnkundige og sagnomspundne ”oral orgasme” stadig spøgte i baren.

Så stor tak og ros til gruppen bag for et så storslået arrangement. Der er mig bekendt intet, der reelt kan hamle op med den ’ud af kroppen oplevelse’, som Fjordfestivalen stadig giver.

Gud bevare Fjordfestivalen!

Hilsen

Den selvbestaltede talsmand for FFB – en forening der på lykkeligste vis p.t. står uden et formål.

---

Det vildeste rygte er nået til København.... Fjordfestival'en genopstår.... og det helt uden at "Foreningen for Fjordfestivalens bevarelse" har været aktive. Man tør dårligt tro det er sandt, men hvis det virkelig passer så er det da den bedste nyhed denne sommer.

Bekræft - fortæl - jeg må vide mere!

Hanne S.

---

Sikke en god overraskelse - Fjordfestivalen genopstår.

Mette F.

---

Det var lige godt satans!!! Man har da heldigvis stadig lov til at blive positivt overrasket!!

Jeg skal gøre mit bedste for at flytte arrangementer fra den dag og støve den store lever af.... Lad mig allerede nu bestille en 24 timers begravelsesplads!

Gud bevare Fjordfestivalen!

Pede

---

Forleden mødte jeg overraskende Tournesol Band på havnen i Roskilde og mindes FF2001. Ungerne er placeret og vi ser frem til en spænden dag

Michael M
Login Sideoversigt